AUTOMOVILISME

En aquesta secció intentaré recopilar tot allò que m'hagi esdevingut relacionat amb el món de l'automoció, des dels meus primers vehicles fins ara, els meus desitjos, els meus anhels, les meves idees, ...

Primer de tot, la relació dels meus "cacharros" amb motor de queatre rodes:
SEAT 600 (Diguin el que diguin, un cotxe per oblidar. Avaries, consum, incòmode, inestable i podria seguir traient pegues)
RENAULT 8. Si bé tenia algunes característiques negatives, com la facilitat de sobreviratge, era un cotxe molt còmode per viatjar, amb dos seients davanters molt amplis i reclinables al 100%.
RENAULT 5TS: Una "bomba" per al seu temps. 65 CV, i al contrari que l'anterior. Un "tot davant", amb una direcció una mica lenta, i alguna cosa realment eficaç, com el compensador de frenada del darrere ...
RENAULT 12TS Familiar. Diuen que, camini o no camini, cavall gran. Amb aquest cotxe vaig entendre per què. Comodíssim per viatjar, ampli, gran maleter, i, curiosament, molt més àgil de direcció que l'anterior malgrat la seva major grandària i pes.
VOLKSWAGEN T3 Caravelle C: Un altre "tot enrere", però aquest amb 112 CV i molta més inèrcia. Pel que fa a comoditat, maleter i accessibilitat, increïble. Per descomptat, consum elevat, i molt dolenta tolerància al vent lateral. Malgrat les seves aparenst grans dimensions, "només" mesurava 4,57 metres de llarg, el que li permetia moure en ciutat com un turisme gran. Direcció molt àgil i sensació una mica estranya, a l'anar assegut per davant de l'eix davanter.
VW T3
VOLVKSWAGEN T4 Caravelle Syncro. ¿Igual a la anterior? No. Totalment diferent. Aspecte, seients, acabats i detalls igual als d'un gran turisme. Ha patit una "reconversió" en afegir i modificar diferents aspectes per fer-la més polivalent, com l'equipament camper, les millores en suspensió i pneumàtics per a caminar millor per camins no asfaltats, i una llarga llista d'extres.

Entre mig hi ha hagut altres vehicles, però que, generalment, els han conduït altres membres de la família més que jo. SEAT 132, Lada Niva, SEAT 124, Renault Clio, 3 Renault Megane, un altre Clio i ara mateix, un Captur. La familia "furgonetera" ha augmentat amb una Volkswagen T5 California 4Motion amb 174 CV i bastant ben equipada. En fase de millora "OffRoad" i autonomía Camper.

ACTIVITATS ESPORTIVES

He col·laborat durant diverses temporades amb un equip de competició, com a ajudant del director d'equip, assessor, coordinador, una mica de tot al tractar-se d'un equip amb poc pressupost.
Entre les competicions en què vam participar, es troba el Campionat de Catalunya de Turismes, la Copa Lleó i les 24 hores de Montmeló. En aquesta última competició vam aconseguir el segon lloc en la nostra categoria.
Al febrer del 2012 vaig participar com Assistència del vehicle 269 al XV Ral·li de Montecarlo Històric.

Actualment estem participant junt amb un bon amic de la infància en el Campionat de Catalunya de Ral·lis de Regularitat  en el que actuo com a copilot.
Aquí estem aprenent a lliscar amb el cotxe amb tota la seguretat possible.
27/11/2012. Ens estrenem amb el Porsche 911C  en els Ral·lis de Regularitat a Alcañiz, dins de les activitats de MOTORLAND CLASSIC FESTIVAL
No tenim queixa. Ens classifiquem en 16º lloc de un total de 52 inscrits, 32 dells en la categoría B. Mes informació Classic MotorClub del Bages.
Classificacions
GENERAL
CATEGORIA "A" (Sense aparells de medició)
CATEGORIA "B" (Amb aparells de medició)


Al finals de l'any 2020, encemtem, junt amb un bon amic, l'Andreu Miralles, un nou projecte: la preparació i posta a punt d'un vehicle per a poder participar en Raids i Rallyes sobre terra.

Powered by Cbhardware